Welkom op de website van <strong>Clarys Constructie</strong>

Welkom op de website van Clarys Constructie

Constructiebedrijf Clarys werd opgericht in 1936 en is nog steeds een familiebedrijf. Sinds 2000 staat Xavier Clarys aan het hoofd van het bedrijf. Het is reeds de vierde generatie die de jarenlange ervaring en metaalkennis omzet in een dynamisch beheer, dat vertrouwen schenkt aan de klant.

Clarys Constructie is een zeer flexibele firma die in staat is om de meest uiteenlopende producten op maat van de klant te realiseren, zoals bvb. zonnepaneelhouders, silo's, klein en groot constructiewerk, onderhouds- en aanpassingswerken aan trucks en trailers, enz.
Ook kan Clarys u van dienst zijn met diverse soorten laswerkzaamheden en plaatwerk. Wij hebben hiervoor verschillende materialen op voorraad.

Als KMO, bieden wij u tevens een persoonlijke service en opvolging van offerte tot realisatie. Kortom Clarys Constructie is uw betrouwbare partner voor al uw metaalconstructies op maat, in staal, aluminium, inox en ijzer. We denken met u mee en geven advies ivm de aanpak van uw projecten. Wij werken zowel voor bedrijven, als particulieren.

Clarys - Izenbergestraat 131 - 8691 Izenberge - 058 29 91 67

disclaimer - sitemap -

Webdesign in2red